Tészta helyett 5 db tojáspalacsintát készítettem. 1 tojás+ 1ek víz= 1 db tojáspalacsinta.
Töltelék: A hagymát üvegesre pírítottam, majd hozzáadtam 50 dkg darált húst, 1 üveg cukormentes paradicsom pürét, só, bors, fokhagyma, oregánó, bazsalikom, pici petrezselyem na és persze víz. Mikor készen lett, pici gesztenyeliszttel megszórtam, hogy felszívja még a nedvességet.
Aztán egy csatos tortaformába kezdtem építkezni. ' palacsinta, töltelék...szép sorban. A legtetejére is palacsinta került arra pedig 1 tojást egy kis cocomas-sal kevertem össze és azt tettem a tetejére, de aki eszik sajtot ne hagyja ki.
Betettem a sütőbe kicsit, hogy megpiruljon és kész is.
Elkészítése: A csirkét átsütöd EZ Coat-on, felhevített serpenyőbe, és kicsit megpirítod, majd hozzáöntöd az olíva bogyókat. Én a levét is felhasználtam, mert jó ízt ad a húsinak...
Elkészítési idő:A makarónit, kb fél kg megfőztem sós vízben és a leszűrés után a tepsiben elterítettem. 2 jó fej hagymát, a piros paprikát megdinszteltem és préselt sonkát apró kockákra vágva hozz...
Elkészítési idő:Az élesztőt a langyos tejbe morzsoljuk, hagyjuk, hogy szétmálljon. (Cukor hiányában nem futtatjuk). A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 1 órán keresztül pihentetjük. Kinyújtjuk...
Elkészítési idő: