menu

Családireceptkönyv.hu

Répatorta sütés nélkül


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


•3 közepes sárgarépa
•1 csésze dió apróra vágva
•1 csésze mandula, apróra vágva
•1 csésze kimagozott datolya
•1 csésze aprószemű zabpehely
•1/4 csésze szárított ananász, darabolt (ha nincs, tegyél más cukrozatlan szárított gyümölcsöt)
•2 ek. Update1 Zero
•1 tk fahéj
•1/2 ek őrölt szegfűszeg
•1/2 tk mézeskalács fűszerkeverék
•1/4 tk őrölt szerecsendió
•csipet só
TETEJÉRE KRÉM:
•22 gr hideg krémsajt
•1 cs. Vanilla Sweet
•1 ek Update1 Zero, porrá őrölve

Elkészítés:


Sajtreszelőn reszeld le a répát. Tedd egy nagykésés robotgépbe a diót, mandulát, datolyát, és aprítsd addig, míg morzsalékos állagú nem lesz. Add hozzá a zabpelyhet, a mazsolát, az édesítőt, a fűszereket, és folytasd, míg tökéletesen el nem keveredik, majd rakd hozzá a répát.
Apríthatod a magokat és a datolyát egy jó éles késsel is, majd utána keverd el a többi összetevővel
20x20 cm-es tepsit bélelj ki alufóliával, kend ki vékonyan olajjal. Teríts szét a keveréket, és nyomkodd jól le. Tedd hűtőbe, míg az öntet elkészül.
Az öntet előkészítéséhez öblítsd el a robotgépet, és használd újra a nagy kést. Rakd bele a krémsajtot, a vaníliát, a steviát, és keverd jól el. Egy spatulával simítsd el az öntetet a répatortán. Vágd fel tetszés szerinti szeletekre. Hűtőben tárold!

Répatorta sütés nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Katalin
Ferrero keksz
Ferrero keksz

A lisztet, vaníliás cukrot, kakaót és cukrot elkeverjük, majd a szobahőmérsékletű vajjal, tejjel és tojás sárgájával összegyúrjuk. Folpackba csomagoljuk és 1 órára hűtőbe tesszük....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Lintyő
Linzer
Linzer

az elfelejtettem írni, hogy ha vaníliásat csinálok, akkor vaníliát rakok bele, vagy fahéjat stb. A felkockázott hideg(!) vajat és a lisztet, cukorral, sóval, sütőporral összemo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Mézeskalács
Mézeskalács

Egy lábasban felolvasztjuk a vajat, mézet, és a cukrot - egyszerre az összetevőket - , majd hideg vízfürdőbe állítva hagyjuk kihűlni. A lisztet, sütőport, szódabikarbóná...

Elkészítési idő: 70 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Mamika
Megyes mákos
Megyes mákos

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk