•6 evőkanál porrá őrölt útífűmaghéj
•1 dl víz
•125 g kókuszliszt vagy Norbi liszt
•6 tojás
•3/4 teáskanál só
•1 1/2 teáskanál sütőpor
•1 dl olívaolaj
•0,5 dl kókuszolaj
•2 dl víz
1. Kapcsold be a sütőt 180 fokra.
2. Ha nem szilikonos formát használsz, béleld ki sütőpapírral az edényedet.
3. Az útifűmaghéjra öntsd rá a vizet és tedd félre. 10-15 percen belül a víz zömé felszívja és kocsonyás állagú lesz.
4. Ha ez bekövetkezett, a kocsonyaszerű masszát turmixold össze az egyéb hozzávalókkal. Majd a masszát simítsd bele az előkészített sütőedénybe
5. Mehet is az előmelegített sütőbe a kenyér, kb. 40-45 perc alatt lesz kész
6. Hagyd hűlni 10-15 percig, ekkor emeld ki a sütőformából. Máris tálalhatod, isteni finom!
Ebből a mennyiségből kb. 15 szelet kenyérkére jön ki.
Magas rosttartalma csodálatosan felgyorsítja az anyagcserét, így a fogyást is. Eközben az étvágyat is csökkenti, mivel nedvesség hatására megdagad: magas rosttartalma rengeteg vizet képes felvenni, eközben térfogata többszörösére nő
A sütőt előmelegítem (200 fok légkeverés), előkészítek egy lapos tepsit amibe víz kerül (kb. 2 dl), és a rács alá teszem majd amikor a sütőformát a kenyérrel. Vágódeszkára...
Elkészítési idő: 2 óraA burgonyákat főzzük meg és törjük össze. A fél dl tejben az élesztőt futtassuk fel egy kevés cukorral. Ezután a tészta hozzávalóit gyúrjuk össze és kelesszük a tésztát a dupláj...
Elkészítési idő:1. Összekeverjük a vizet a liszttel, az olvasztott kókuszzsírral. 2. Egy másik tálban felverjük a tojásokat a sóval 3. Összekeverjük a két tál tartalmát. 4. Felforrósítunk egy s...
Elkészítési idő: