200 g zabpehely
3 jó érett banán
Kis kanál zabkorpa
Kicsi méz
Aszalt szilva/barack vagy bármi
Egy villával alaposan pépesítsd a banánt. Ne turmixold, mert azzal túl folyékonnyá válhat. Ezután egy evőkanállal lassanként adagold a pürébe a zabot. Közben gyúrd össze a masszát, és ha tésztaállaga lett, akkor vannak jó arányban az összetevők
a képen látható mennyiség lesz belőle kb.
A lisztet egy tálba szitáljuk, majd elkeverjük benne a sót és a sütőport. A tojásokat az olvasztott vajjal, a cukorral és a vaníliás cukorral gépi habverővel közepes fokozaton 3-4...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA fele mennyiségű kekszet ledarálom, a másik felét eltördelem. A tejet, cukrot, rumaromát felteszem főni, majd belekeverem a kakaóport. Félrehúzom a tűzről, hozzákeverem a marga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy tortaforma alját kibélelünk sütőpapírral. Vékonyan beleszeleteljük a barack konzervet. A vaníliás pudingport elkeverem 2 dl tejjel, a maradékot és a konzerv levét felforralom,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTészta: A tészta hozzávalóit tegyük egy tálba, majd kezdjük el dagasztani. Ha van dagasztógépünk, azzal kb. 5-7 percet vesz igénybe, kézzel több időbe telik. Akkor jó, ha a tész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű