menu

Családireceptkönyv.hu

Linzer


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg tk liszt(40 dkg liszt + 10 dkg darált dió is lehet)
20 dkg margarin (vagy kókuszzsír)
3 ek. eritrit
2 egész tojás
4 ek. kefir
2 citrom reszelt héja
2 mk. szódabikarbóna csapottan
2 csipet só

Elkészítés:


Minden hozzávalót összegyúrok és mint az alaplinzernél szokták, egy órára hűtőbe rakom. Utána nyújtom és szaggatom, kinkent tepsibe 180 fokon 10 perc alatt megsül

Linzer

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mascarponés meggyfagylalt
Mascarponés meggyfagylalt

A meggyet mossuk meg, magozzuk ki! Tegyük egy mély tálba – amelyben tudjuk turmixolni –, adjuk hozzá a mascarponét, és botmixerrel turmixoljuk simára! Ízlés szerint édesítsük! Tegy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Zserbótekercs
Zserbótekercs

A lisztbe elkeverjük a cukrot és az élesztőt. Belereszeljük a narancs héját és elmorzsoljuk benne a zsírt.A tésztához ütjük a tojást, majd összegyúrjuk és bedagasztjuk a tejjel. Le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Lúdláb szelet
Lúdláb szelet

A tojásokat a cukorral és a vízzel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a sütőport, a kakaóport és a durvára vágott diót. Lassú tűzön, 23x39cm-es kivajazott, kilisztezett tep...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bejgli (Andi konyhája)
Bejgli (Andi konyhája)

A tészta annyira legyen puha, hogy ha a gyúródeszkán a tenyereddel szétnyomod akkor feltekerhető legyen. A víz mennyiségét minden esetben a liszt minősége határozza meg! Az éle...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk