50 dkg tk liszt(40 dkg liszt + 10 dkg darált dió is lehet)
20 dkg margarin (vagy kókuszzsír)
3 ek. eritrit
2 egész tojás
4 ek. kefir
2 citrom reszelt héja
2 mk. szódabikarbóna csapottan
2 csipet só
Minden hozzávalót összegyúrok és mint az alaplinzernél szokták, egy órára hűtőbe rakom. Utána nyújtom és szaggatom, kinkent tepsibe 180 fokon 10 perc alatt megsül
A tojássárgáját kikavarjuk a 100 g cukorral, hozzákeverjük a tejet és az olajat, majd a sütőporos lisztet. Végül lazán beledolgozzuk a 40 g cukorral felvert tojásfehérjét. 22 cm-es...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 200 fokra, alul-felül sütésre. 2. A hozzávalókat a meggy kivételével összekeverjük, majd sütőpapírral bélelt, vagy kivajazott/kizsírozott tepsibe öntjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindenek előtt a túrót egy nagyobb tálba (amiben a későbbiekben összedolgozzuk majd a masszát) áttörjük egy szűrőn. Hozzáreszeljük a megmosott citrom héját, hozzáadjuk a porcukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVizes piskóta: A tojások sárgáját a cukorral és a folyamatosan hozzáadott vízzel habosra keverjük. Beleszitáljuk a lisztet és a sütőport. Jól elkeverjük, majd hozzáadjuk a keményr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű