menu

Családireceptkönyv.hu

Diós kosárka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A tésztához

15 dkg búza-rétesliszt (BFF 55)
15 dkg búzaliszt (BL55)
12 dkg margarin
12 dkg porcukor
2 db tojássárgája

Elkészítés:


A habhoz

2 db tojásfehérje
12 dkg kristálycukor
15 dkg dió (darált)

A töltelékhez

15 dkg sárgabarack lekvár
http://aprosef.hu/dios_kosarka_recept

Diós kosárka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Ünnepi ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mézeskalács mandula- és zöldbanán liszttel
Mézeskalács mandula- és zöldbanán liszttel

1. A mézet és a mézeskalács fűszerkeveréket összeforraljuk (mellette állva, mert gyorsan forr). A tűzről levéve beletesszük a vajat, és addig kevergetjük, amíg teljesen elolvad. 2...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tímea
Vörösboros kacsamell sült hagymával
Vörösboros kacsamell sült hagymával

A kacsamell bőrét levágjuk, majd egy éles késsel kis darabokra vagdossuk. Közepes lángon, egy száraz serpenyőben elkezdjük kisütni a zsírját. Pár perc után egy kevés vizet adhatunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
Lazac kéksajtos bundában
Lazac kéksajtos bundában

A kéksajtot tálba tesszük és villával kissé összetördeljük. Hozzákeverjük a vajat, a zöldfűszerekkel ízesítjük, végül beledolgozzuk a zsemlemorzsát. Fóliára tesszük és ügyesen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mikulás csizma
Mikulás csizma

Elkészítési idő: 15 p
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk