ugyanugy bevagdaltam mint az uborkat, tettem melle fokhagymat, erospaprikat, kaprot, es felontottem mintha koviubit keszitenek. Tetejere kenyer. Picivel tobb ido kellett a beereshez, mint az uborkanak, kivul roppanos, belul puha, enyhen csíp, és isteni ✌️
A céklát alaposan megtisztítjuk, héját lekeféljük, és annyi vízben, amennyi ellepi, puhára főzzük. Lehűtjük, meghámozzuk, és vékony szeletekre vágjuk. Két liter vízbe beletess...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA savanyúság levéhez valókat az ecet kivételével feltesszük a tűzre, közben a zöldségeket megpucoljuk, és a kívánt méretű és formájú szeletekre vágjuk,díszítjük,faragjuk, majd bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA borkénport és a Nátrium benzoátot kevés vízben feloldjuk, majd a többi vízhez adjuk, amit a vödörbe öntöttünk. Beletesszük a cukrot, a sót és a fűszereket. A zöldségeket - ami b...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A céklákat megmosva egyenként alufóliába bugyolálom, és az előmelegítettsütő rácsára ültetem. Méret-től függően körülbelül fél-egy óra kell, hogy lassútűzön teljesen átsüljenek....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű