menu

Családireceptkönyv.hu

Kovászos zöldparadicsom


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


ugyanugy bevagdaltam mint az uborkat, tettem melle fokhagymat, erospaprikat, kaprot, es felontottem mintha koviubit keszitenek. Tetejere kenyer. Picivel tobb ido kellett a beereshez, mint az uborkanak, kivul roppanos, belul puha, enyhen csíp, és isteni ✌️

Kovászos zöldparadicsom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Karfiol-brokkoli ecetben
Karfiol-brokkoli ecetben

A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és gondosan megmossuk, majd lecsepegtetjük. Ugyanígy járunk el a brokkolival is. A paprikát megmossuk kicsumázzuk, és vékony csíkokra va...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Hordós savanyú
Hordós savanyú

1. Ez a mennyiség 1 db 25 l-es cseréphordó savanyúsághoz elegendő. 2. Mennyiségtől függetlenül rakható bele (folyamatosan is!) uborka, almapaprika, hagyma, patisszon, zöld para...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csemege uborka hordós
Csemege uborka hordós

Általában igaz, hogy az uborka súlyára mért mennyiség 2/3-a kell vízből literben számolva, azaz (20 / 3) * 2 = 13.33 liter víz. Én 14 literre kerekítettem, amiből nagyjából tíz lit...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vegyes savanyúság (paleo)
Vegyes savanyúság (paleo)

Az alaposan megmosott zöldségeket vékony szeletekre vágjuk. Ráöntjük a vizet, az ecetet, az eritritet és a sót. Összekeverjük. 1 órán át állni hagyjuk. Ezután csírátlanított csavar...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk