ugyanugy bevagdaltam mint az uborkat, tettem melle fokhagymat, erospaprikat, kaprot, es felontottem mintha koviubit keszitenek. Tetejere kenyer. Picivel tobb ido kellett a beereshez, mint az uborkanak, kivul roppanos, belul puha, enyhen csíp, és isteni ✌️
Vékonyra szeletelni a hozzávalókat és 24 órát állni hagyni kavargatni
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát jó alaposan megmossuk, majd bő vízben félpuhára főzzük kb. 20 perc alatt. Miután kihűlt, megpucoljuk, és gyufaszálnyira vágjuk (le is lehet reszelni a nagy lyukú reszelőn)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposzta felső leveleit le veszem, majd le gyalulom. Össze keverem az ízlés szerint adagolt fekete borssal és köménymaggal. Egy fazékba teszem, majd felöntöm egy liter víz egy ev...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűMinden üveg aljába teszel mustármagot, szemes fekete borsot, kaprot, egy babérlevelet, egy cíkk fokhagymát, egy szelet karikára vágott hagymát. Berakod a meg mosott uborkát és az o...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz