A tésztához:
20dkg margarin
20 dkg cukor
5 db tojás
30 dkg liszt
fél sütőpor
1 citrom reszelt héja
1 vaníliás cukor
2 ek.kakaópor
50 dkg magozott meggy
A krémhez:
1 tejszínes pudingpor
4 dl tej
15 dkg cukor
20 dkg margarin
A tetejére:
3 dl habtejszín keményre verve
Elkészítés:
A margarint a cukorral habosra keverjük,egyenként hozzáadagoljuk az egész tojásokat,a vaníliás cukrot,citromhéjat és a sütőporral elkevert lisztet.
A masszát elfelezzük,felébe a kakaóport belekeverjük.
A tepsit sütőzsírpapírral kibéleljük,a sárga tésztát az aljára,a barnát pedig rásimítjuk.
A meggyet rászórjuk és sütjük.
A pudingport a tejjel és a cukorral felfőzzük és kihűtjük,hozzáadjuk a kihabosított margarint.
A kihűlt tésztánkra kenjük.
A krémre pedig a keményre vert tejszínt tesszük.
Nagyon finom süti.
Krém:2cs.csokoládépuding 5dl tejben megfőzve melegen hozzáadunk 3cl rumaromát és simára keverjük 25dkg porcukor 25dkg rámamargarin habosra keverve, ha kihült a puding,a két kréme...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KözepesA Rama Vajast megolvasztjuk, majd egy kissé lehűtjük. A cukrot a sóval és a tojásokkal felhabosítjuk, amíg sűrű krémet kapunk. Ezután kis adagokban hozzákeverjük az olvasztott Rama...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítek egy főzött krémet: 1 csm pudinggal, 3 dl tejjel . Ha kihűlt, 25 dkg mascarponéval vagy vajjal habosra keverem. Reszelt almát dinsztelek, minta az almás pitének, citrommal...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz