Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Megsütve, ecetes lében érlelni.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pár nap várakozás után a szálkát szét marja az ecet.
Bármilyen halat szoktam hozzá használni. Ez keszeg jól megsütve,paprikás lisztben.
Készítek ecetes levet,amibe a következőket teszem::: Víz,,,ecet,,só, cukor ,,babér levél,,,boróka bogyó,szemes bors. Ezt a levet felforralom,lehűtöm,és ráöntöm a halszeletekre. Aztán lila hagymát karikázok rá,és ebben a lében áll két napig a hűtőben,aztán fogyasztható,,a szálka is eltűnik belőle

Megsütve, ecetes lében érlelni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Sacko
Hordós savanyú
Hordós savanyú

12 liter HIDEG! vízben elkeverjük (feloldjuk) a cukrot, és a sót. Ezután belekeverjük a többi hozzávalót. A legvégén adjuk hozzá a borkénport, és gyorsan fedjük le! Így hagyjuk egy...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gyurkó
CÉKLASALÁTA ECETESEN
CÉKLASALÁTA ECETESEN

A céklákat bő vízben puhára főzöm, majd forrón megpucolom és felszeletelem. Amíg megfő a cékla, elkészítem az ecetes levet. A 2 liter vízhez cukrot és ecetet keverek valamint...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Ecetes fokhagyma III.
Ecetes fokhagyma III.

A fokhagymát tisztítsuk meg, közben pedig forraljunk fel 1 liter vizet az ecettel, a cukorral és a fűszerekkel. Tegyük bele a fokhagymát és nagyjából 5 perc alatt főzzük meg. Ezt k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Kovászos uborka
Kovászos uborka

Az uborkákat dörzsis szivaccsal átsúroljuk, hogy a szőrök lejöjjenek róla. Megmossuk, végeit levágjuk, közepét bevágjuk. Az üveg aljára kaprot teszünk, majd az uborkákat állítva. M...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk