Családireceptkönyv.hu

Megsütve, ecetes lében érlelni.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pár nap várakozás után a szálkát szét marja az ecet.
Bármilyen halat szoktam hozzá használni. Ez keszeg jól megsütve,paprikás lisztben.
Készítek ecetes levet,amibe a következőket teszem::: Víz,,,ecet,,só, cukor ,,babér levél,,,boróka bogyó,szemes bors. Ezt a levet felforralom,lehűtöm,és ráöntöm a halszeletekre. Aztán lila hagymát karikázok rá,és ebben a lében áll két napig a hűtőben,aztán fogyasztható,,a szálka is eltűnik belőle

Megsütve, ecetes lében érlelni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Olajos paprika Eta módra.
Olajos paprika Eta módra.

Összemelegítem a levet hogy elolvadjon a cukor és a só majd az üvegekbe levő paprikát leöntöm vele. A 3 decis üvegekre rakok 1 tk olajat,,,a 7 decis üvegekre 1 ek olajat. Lezárom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kovászos uborka
Kovászos uborka

Tedd fel forrni a vizet a sóval. Míg felforr, készítsd elő az uborkát.Az uborkát alaposan mosd meg és végeit vágd le. Csak a szár felé eső vége keseredik, a másik csücsköt is el ke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Savanyú uborka
Savanyú uborka

1. A hozzávalókat (a fűszereken kívül) egy lábasba öntjük, és felforraljuk őket. 2. Alaposan megmossuk az uborkákat és a befőttesüvegeket. 3. Az üvegek aljára tesszük a fűsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk