Pár nap várakozás után a szálkát szét marja az ecet.
Bármilyen halat szoktam hozzá használni. Ez keszeg jól megsütve,paprikás lisztben.
Készítek ecetes levet,amibe a következőket teszem::: Víz,,,ecet,,só, cukor ,,babér levél,,,boróka bogyó,szemes bors. Ezt a levet felforralom,lehűtöm,és ráöntöm a halszeletekre. Aztán lila hagymát karikázok rá,és ebben a lében áll két napig a hűtőben,aztán fogyasztható,,a szálka is eltűnik belőle
1. Először a káposztát csíkozzuk fel. 2. A megtisztított répát nagy lyukú reszelőn reszeljük le és adjuk hozzá. Jól keverjük össze őket. 3. Először a porcukorhoz adjuk hozz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézErről a szakértőket kell kérdezni
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAnnyi paradicsommal készítettem, ami egészben a nagy inox fazékban elfér. A paradicsomot az alján kicsit keresztben bevágtam, és a forró vízbe adagonként 2- perre beletettem, Ami...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségféléket vékony csíkokra reszeljük, vagy gyaluljuk és adunk hozzá kevés őrölt borsot is.Salátalét készítünk ecet-cukor-só és kevés víz hozzáadásával, amit a z...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű