Családireceptkönyv.hu

Megsütve, ecetes lében érlelni.


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pár nap várakozás után a szálkát szét marja az ecet.
Bármilyen halat szoktam hozzá használni. Ez keszeg jól megsütve,paprikás lisztben.
Készítek ecetes levet,amibe a következőket teszem::: Víz,,,ecet,,só, cukor ,,babér levél,,,boróka bogyó,szemes bors. Ezt a levet felforralom,lehűtöm,és ráöntöm a halszeletekre. Aztán lila hagymát karikázok rá,és ebben a lében áll két napig a hűtőben,aztán fogyasztható,,a szálka is eltűnik belőle

Megsütve, ecetes lében érlelni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Kész a finom lecsó i
Kész a finom lecsó i

Elkészítés A zöldségeket a képeken látható módon felaprítom. A hagymát az olajon megpárolom, majd a többi zöldséget hozzáadom, előbb a paprikát, s mikor kicsit összeesik, a paradi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fermentált uborka
Fermentált uborka

Az uborkákat alaposan megtisztítottam, négybe vágtam (ne essen szét!). Az üveg aljára tettem a kaprot, fűszereket. Az uborkákat az üvegbe sorakoztattam, közéjük tettem a feldarabol...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fermentált uborka
Fermentált uborka

Alapos mosás után az uborkát legyaluljuk, vagy hosszában négyrét vágjuk. A végeit vágjuk le, leginkább a virágos része felől, állítólag arról puhul az uborka. Tiszta üvegekbe (ná...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Mamika
Cékla eltevése
Cékla eltevése

A céklagumókat jól megmossuk, és meleg vízbe téve, lefedve puhára főzzük. A főzővizet leöntjük, a céklát lehéjazzuk és — lehetőleg hullámos pengéjű cifrázókéssel — vékony szeletekr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk