8 tojás. 8 evőkanál por
Cukor. ,,8evokanal víz. 8 evőkanál liszt 1 sütő por A sárgáját felverem cukorral apránként a vizet fehérjét kemény habbá verem a sárgájába a sütő piros lisztet ,, apránként bele,,, habot óvatosan ,,,, sütő papír tepsi 170180 fokon sütjük, még melegen. Porcukros konyharuhaval feltekertem. Nagy gáztepsibe,
A mandulát felaprítani, hozzáadni a cukrot, citromhéjat, lisztet és a sót. Hozzáadni a vajat, és jól elkeverni. Belekenni egy tortaformába és 20 perc alatt aranybarnára sütni,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóiból tortát sütünk a piskóta mintájára. A lisztet, kakaót és a tejet felfőzzük. A Ramat és a cukrot+vaníliás cukrot kikeverjük. Amikor a tejes keverék kihűlt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük. Különválasztjuk a tojássárgáját a fehérjétől. A lisztet megszitáljuk. A tortaformát kiolajazzuk, majd kibéleljük sütőpapírral úgy, hogy a papír széle...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 30 percig pihentessük majd folpackba csomagolva hűtőbe tesszük 1 órára. Közben a gesztenyepürét villával összetörjük, eldolgozzuk a lágy vaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű