8 tojás. 8 evőkanál por
Cukor. ,,8evokanal víz. 8 evőkanál liszt 1 sütő por A sárgáját felverem cukorral apránként a vizet fehérjét kemény habbá verem a sárgájába a sütő piros lisztet ,, apránként bele,,, habot óvatosan ,,,, sütő papír tepsi 170180 fokon sütjük, még melegen. Porcukros konyharuhaval feltekertem. Nagy gáztepsibe,
A sárgabarackkrémhez verjük keményre a tejszínt a porcukorral, és dolgozzuk bele a sárgabaracklekvárt.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA joghurtot a zselatinnal és a cukorral összekeverjük és felmelegítjük. (Forralni nem szabad). Mikor kihűlt, összekeverjük a tejszínhabbal, ízlés szerint gyümölcsdarabokat keverünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egyik csomag pudingport elkeverjük 2 evőkanál cukorral és 4 dl tejjel. Közepes lángon a pudingot sűrűre főzzük, majd gyorsan egy közepes méretű tál aljára öntjük. 1 dl tejet me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjét kemény habbá verjük, lassan adagoljuk hozzá a cukrot, majd egyenként a tojássárgákat, végül lazán belekeverjük a kakaós lisztet. Sütőpapírral bélelt 24 cm-es formáb...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes