kelt tészta, töltelék
Ahogy a csigát szoktuk.
Összegyúrjátok, kinyújtjátok, kiszurkáljátok, és mehet is az előmelegített sütőbe. ;) Nekem tényleg mindig nagyon puha a töltés után, általában házi lekvárt teszek bele.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A liszteket átszitáljuk. ◾️A banánt turmixgépben vagy villával összetörjük. ◾️Az alapanyagokat összekeverjük és egy sütőpapírral bélelt kalácsformába öntjük. ◾️Ha szeretnénk,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA tojássárgáját jól elkeverjük a porcukorral azután belekeverjük a keményre felvert fehérjét és a lisztet.A tésztából apró galuskákat szaggatunk és forró olajba kisütjük. Tejsodóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Vízgőz felett olvasszuk meg a vajat/kókuszzsírt és az étcsokit (felforralt víz alatt lekapcsoljuk a gázt, rá egy másik edény, csoki beletördel, v...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű