300 g áfonyadzsem
2 dl testes vörösbor
1 ek.étkezési keményitő
1-2 csipet chilipor
Az áfonyadzsemet felforrósíitjuk a vörösbor felével, hozzá-
adjuk a maradék vörösborban elkevert étkezési keményí-
tőt, a chilit, és 1 percig forraljuk.
A hagymát nagyon apróra felkockázzuk vagy lereszeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított gombát, megsózzuk, megborsozzuk, és megszórjuk bazsalikommal. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa felmelegített olajban elkeverünk2 kiskanálnyi apróra vágott tárkonyt, kicsit pirítjuk hozzáadunk 2 kanál lisztet, vigyázunk ne piruljon meg fokozatosan hozzáadjuk a tejet, a só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű