300 g áfonyadzsem
2 dl testes vörösbor
1 ek.étkezési keményitő
1-2 csipet chilipor
Az áfonyadzsemet felforrósíitjuk a vörösbor felével, hozzá-
adjuk a maradék vörösborban elkevert étkezési keményí-
tőt, a chilit, és 1 percig forraljuk.
1, Először a citrom levét facsarjuk ki egy tálba, egy szűrőn keresztül, hogy magok ne legyenek benne 2, Adjuk hozzá a szójaszószt, almaecetet, Worcestershire szósz-t, Tabasco-t és...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomot negyedeljük, a paprikát csumázd ki, majd szeleteld fel. Rakd egy nagy lábosba a paradicsomot, paprikát, az almaecetet, az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhag...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: KözepesA bacont felkockázzuk és egy száraz forró serpenyőben lesütjük. Hozzáadjuk a barna cukrot és a szójaszószt. Végül elkeverjük a majonézzel.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 Egy edénybe beletöröm a tojásokat, hozzáadom a mustárt. 2 Hozzáadom a sót és borsot. 3 Belefacsarom a citromlevet. 4 Fokozatosan, vékony sugárban csurgatom bele az olajat,...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű