menu

Családireceptkönyv.hu

Áfonyadzsem


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


300 g áfonyadzsem
2 dl testes vörösbor
1 ek.étkezési keményitő
1-2 csipet chilipor

Elkészítés:


Az áfonyadzsemet felforrósíitjuk a vörösbor felével, hozzá-
adjuk a maradék vörösborban elkevert étkezési keményí-
tőt, a chilit, és 1 percig forraljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szószok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Belga almás körtés szirup (Sóbors)
Belga almás körtés szirup (Sóbors)

Alaposan mossuk meg az almát és a körtét, de nem kell őket megpucolni. Vágjuk a gyümölcsöket 4-6 darabba, a magházuk maradjon bennük. Tegyük őket egy lábasba 1 evőkanál vízzel e...

Elkészítési idő: 10 perc+6 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsa
 Barbecue szósz
Barbecue szósz

Egy tálkában keverd össze a sót, az őrölt borsot és a pirospaprikát. Ha igazán csípős bbq szószt szeretnél, akkor használj csili port. Egy nagyobb tálban szintén keverd össze a ke...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Tejszínes-baconös szósz
Tejszínes-baconös szósz

A hagymát apróra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a bacont, fűszerezzük, és együtt pirítjuk. 2 dl tejszínt hozzáöntünk, majd a maradék 2 dl tejszínnel és egy kevés...

Elkészítési idő: 25 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eper lekvár chia maggal
Eper lekvár chia maggal

Így készítsd: 1. A megmosott és lecsumázott, esetleg félbevágott eperszemeket tedd fel egy lábosban főni. Semmilyen plusz folyadék nem szükséges hozzá, ereszt magának elég levet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk