Filézett csirkecomb baconben, kakukkfüves, rozmaringos burgonyával. A csirke felső combját kifilézem, sózom, borsozom. Szeletelt bacont egymás mellé helyezek annyit, hogy a combfilét majd befedje. Feltekerem, és a tepsiben helyezem. Fokhagyma, vöröshagyma kevés zsiradék, pici víz, és mehet a sütőbe sülni (kb40-45 perc).
A burgonyát hajában megfőzöm, meghámozom, majd felkarikázom. Egy serpenyőben kevés vajon megsütöm a felkarikázott burgonyát, amit megszórtam kakukkfűvel, rozmaringgal. Ha kész meg lehet szórni egy kis apróra vágott petrezselyemmel is.
A csirkemájat miután megtisztítottuk, nagyobb kockákra vágjuk és kb. 8-10 percig főzzük sós vízben. Majd a vizet leöntjük róla, s kihűtjük. Amíg fő a máj, addig 4 db tojást me...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet kiverjük, sózzuk és mindkét oldalát pici olajon megsütjük. 2. A gombát a vöröshagymával olajon megpároljuk, ízesítjük sóval, borssal, petrezselyemmel. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hagymát karikára vágom, a fokhagymát apróbb darabokra, a májat kisebb darabokra. 2. Egy teflon edény aljára teszem az olajat, majd rá a májat és utána kezdem el sütni....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézFel rakom a vizet pici sóval, kevés bors, pici vegeta, petrezselyem zöld, főzöm pár percig, és egy tálba téve a kuszkuszt, ráöntöm a főzött vizet, és letakarom 20-percre, közben...
Elkészítési idő: 10-perc Nehézség: Könnyű