Karfiol főzelék
Hozzávalók:
50 dkg karfiol
2-3 szem burgonya
1 kisdoboz tejföl
1 csokor petrezselyem
A megtisztított és kisebb rózsáira szedett karfiolt,a kockára vágott burgonyával és sóval,valamint némi ételízesítővel puhára főzzük.Készítünk egy vajas, tejfölös rántást és berántjuk.
Amikor kiforraltuk,egy csokor petrezselymet szórunk még rá.
Az olajban megdinsztelem a hagymát paprikát ezután beleteszem a borsót feltöltöm kevés vízzel ízesítem beleteszem a petrezselyemzöldet vagy zöld kaprot és puhára főzöm ,ha kevés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉtolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a forró olajon. Ez csak pár tíz másodperc.Ezután öntsük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűOlajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával. Beletesszük a megtisztított, feldarabolt zöldbabot, sózzuk, rányomjuk a fokhagymát, egy pici ételízesítőt,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kockázd fel, egy mélyebb edényben, olajon pirítsd üvegesre, majd adj hozzá egy evőkanálnyi pirospaprikát és egy fél deci vizet. Ezután pucold meg a krumplit, vágd kockákr...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű