100 gr parizer
50 gr branza data pe razatoare sau branza de vaci
1-2 morcovi
1 catel de usturoi
2-3 linguri de maioneza
1. Feliaza parizerul, apoi modeleaza fiecare felia sub forma de cornet. Ca sa nu se desfaca, prinde-le cu scobitori.
2. Amesteca morcovul dat pe razatoare cu branza, maioneza si usturoiul zdrobit.
3. Umple "cornetele".
4. Decoreaza-le cu cate o frunza de patrunjel si o bucatica de maslina.
A konzervet kinyitod és a halat összekevered a vajjal és 1 db citrom levével. Kicsit sózd is meg. Kenhető a pirítósra.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Pile ocistiti od kosti i koze i iseckati na kocke. 2. Celer i jabuku izrebdati. 3. Jaja i sunku na kocke. 4. Praziluk na kolutove. 5. Dodati zacine i promes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek köze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy káposztának kikapjuk a torzsáját, majd csíkokra vágva beletesszük egy tálba. Vékonyra vágott sárgarépát adunk hozzá. A sót és a cukrot rászórjuk, hagyjuk állni pár percig. Össz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű