1 kg ardei iuti
1 l otet
2 linguri sare grunjoasa
Se spala ardeii si se pun in sticle. Eu am folosit sticle de nectar,fiindca au gura mai larga.Otetul se amesteca cu sarea pana ce se topeste sarea.
Se toarna apoi amestecul de otet si sare peste ardei, se infileteaza capacele si se pun in camara.
Végy egy nagy uborkás üveget! Alulra pakolj 1 csokor kaprot. Erre egy sor karikára vágott, jól megmosott, héjas, nyers burgonyát. (Nem tévedés, nem kenyeret!). Én az öreg burgonyá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összekeverjük és beledobáljuk a különböző zöldségeket . Hűvös , sötét helyen tartjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az uborkát többszöri váltott vízben alaposan megmosom, megsúrolom, végeitől megszabadítom. 2. A hagymát megpucolom. 3. Az uborkát héjastól és a hagymát uborkagyalun nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent jól összekeverünk, 24 órát állni hagyjuk többször megkeverjük. Másnap üvegbe, vagy vödörbe töltjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű