ZAHAR 1 CANA SI JUMATATE
FAINA 1 CANA SI JUMATATE
ULEI 7 LINGURI
APA 7 LINGURI
OUA 7 BUCATI
CACAO 1-2 LINGURI
1 PACHETEL PRAF DE COPT
1 PACHETEL ZAHAR VANILAT
Se separa albusul de galbenus si se bate spuma bine (sa stea bat)
zaharul se pune pe foc cu apa si lasa la fiert (foc mic) pina se dizolva si se face sirop.Peste albusul spuma se pune siropul de zahar(asa fiebinte) si se mai bate un pic .
Peste compozitie se pune praful de copt ,zaharul vanilat ,se bate un pic ,apoi se pun cele 7 galbenusuri si se amesteca iar ,uleiul si iar amestecam iar la final faina amestecind sa nu aiba cocoloase.
Se unge o forma cu grasime(eu pun margarina) se pune compozitia, din care oprim un pic si o amestecam cu cacao adaugind peste.
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, és a tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a reszelt almát, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan beleforg...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA margarint keverjük ki a porcukorral, a vanília cukorral, lisztet szitáljuk hozzá és gyúrjuk össze a masszát. --Mérleg segítségével Osszuk el 3 egyenlő részre Egyikbe belekeverj...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesA hozzávalókat a meggy kivételével jól elkeverjük,egy keveset kiveszünk a masszából ...ebbe keverjük a kakaóport majd zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük ,majd a tetejére kanalazz...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű1. A vajat a cukorral, vaníliás cukorral, a csipet sóval és a lereszelt citromhéjjal, robotgéppel (habverő résszel) krémesre keverjük. 2. Ezután egyenként adjuk hozzá a tojások...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű