60 dkg sovány sertéshús
70 dkg megtisztított burgonya
6 gerezd fokhagyma
1 dl paradicsomlé
1 teáskanálnyi őrölt paprika
1 teáskanálnyi tárkony
5-6 szem bors
6 evőkanál olívaolaj
A húst 3-4 szeletre vágjuk és sózzuk, borsozzuk. A burgonyát felszeleteljük és kiolajozott tepsibe tesszük, rárakjuk a húsokat. A paradicsomlébe keverjük a zúzott fokhagymát, az olívaolajat, az őrölt paprikát és a tárkonyt, ezzel leöntjük a burgonyát. Alufóliával lefedjük és így sütjük 180 fokon 15 percen át. Ezt követően a húsokat megforgatjuk és még 25-30 percen át sütjük. Melegen tálaljuk.
A burgonyát meghámozzuk és 6 részre vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. Egy tepsiben összekeverjük őket olíva olajjal, megszórjuk pirospaprikával, őrölt borssal,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húshoz a hozzavalokat jol osszekeverjuk, kicsit pihentetjuk, Hosszúkas "fasirtokat " formalunk belole, ( 16 db fasirtot kell kapjunk) majd nem tul mely olajban mindket oldalat m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben megsütjük a bacont, majd kiszedjük a zsírjából és azon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát. Rádobjuk a csíkokra vágott csirkemellet és a zöldségeket. Fedő a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA hagymát, paprikát, fokhagymát kockákra vágjuk, olajban megfonnyasztjuk, bele a fűszerpaprikát. 2 dl vízzel felengedjük, bele a lecsóalapot, és a paradicsomlevet, ételízesítőt, a...
Elkészítési idő: 1-1,5óra Nehézség: Könnyű