3 linguri de parmezan ras
Ulei
1 ou
500 g de mozzarella sau cascaval tare
Pesmet
100 g de faina
5 lingurite de oregano
Amesteca mozzarella sau cascavalul dat prin razatoare cu ou si parmezan.
Adauga oregano si faina.
Fa din amestec un aluat mai vartos.
Formeaza mici gogosi. Aceasta reteta este calculata pentru aproximativ 40 de gogosi.
Rostogoleste gogosile prin pesmet.
Trebuie sa le prajesti in ulei
Mérjük ki a hozzávalókat, öntsük össze, majd gyúrjuk addig, amíg össze nem áll a tészta. Ez kb. 3-4 perc gyúrás igényel. Ezután tekerjük be folpackkal és minimum 1 órára tegyük be...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűApritó vagy robotgép liszt, só és hidegen kockás vaj. addig dolgozzuk fel, amíg morzsák képződnek. Adjunk hozzá hideg vizet, addig dolgozzuk fel, amíg tészta képződik. Ne keverje t...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA cukkinit és répát vékony,hosszúkás szeletekre vágni. Egy 15cm.átmérőjű kapcsos tortaformát a kókuszolajjal kikenni, majd a szeletelt zöldségeket,állítva,körben,váltogatva belera...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű