3 linguri de parmezan ras
Ulei
1 ou
500 g de mozzarella sau cascaval tare
Pesmet
100 g de faina
5 lingurite de oregano
Amesteca mozzarella sau cascavalul dat prin razatoare cu ou si parmezan.
Adauga oregano si faina.
Fa din amestec un aluat mai vartos.
Formeaza mici gogosi. Aceasta reteta este calculata pentru aproximativ 40 de gogosi.
Rostogoleste gogosile prin pesmet.
Trebuie sa le prajesti in ulei
Összekeverni, kb. 8 lepényt sütni.
Elkészítési idő:A tojásokat egyenként felütjük egy tálba, és éppen csak annyira keverjük össze, hogy a sárgájuk kilukadjon. A tejet feltesszük melegedni egy csipet sóval, a cukorral, a mazs...
Elkészítési idő:A magokat a picike kókuszzsíron addig pirítottam, amíg isteni illatuk lett Mikor kihűlt, sóztam, fűszereztem, és morzsásra aprítottam a lenmagolajjal. Pici forrásvizet öntöttem hoz...
Elkészítési idő: