3 linguri de parmezan ras
Ulei
1 ou
500 g de mozzarella sau cascaval tare
Pesmet
100 g de faina
5 lingurite de oregano
Amesteca mozzarella sau cascavalul dat prin razatoare cu ou si parmezan.
Adauga oregano si faina.
Fa din amestec un aluat mai vartos.
Formeaza mici gogosi. Aceasta reteta este calculata pentru aproximativ 40 de gogosi.
Rostogoleste gogosile prin pesmet.
Trebuie sa le prajesti in ulei
gy közepes méretű mély sütőtálat kikenjük a vajjal. A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A kenyérszeleteket félbe vágjuk. A bort kiöntjük egy mély tányérba és gyors mozdulattal megmár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFirst, make the paste. Put all the ingredients in the small bowl of a food processor and blitz until finely chopped. Transfer to a small bowl and chill. Put the oats and their soa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikát és a paradicsomot vágd karikákra. Egy serpenyőben kevés olívaolajon dinszteld meg az apróra vágott hagymát és fokhagymát, majd rakd hozzá a paprikát és a paradicsompüré...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA karfiolt forró vízben főzd puhára. Egy botmixerrel vagy krumplinyomóval pürésítsd össze. Fontos, hogy a karfiolt alaposan szűrd le előtte! 2. Add hozzá a többi hozzávalót és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű