1 csomag fagyasztott leveles tészta,
3 csomag virsli (én füstlivel készítettem, mert fűszeresebb az íze)
kenéshez: tojás,
tetejére: sajt tetszés szerint
A tésztát tepsi méretűre nyújtjuk. Zsírpapírral bélelt tepsibe emeljük a kinyújtott tésztát. Késsel hosszanti irányban végig vagdaljuk a tésztát 2 cm-es távolságokban. A végeinél, a szélén körülbelül 2 cm-t meghagyunk, nem vágjuk be. Majd szépen beleszőjük a virsliket a tésztába. Egyik csík a virsli alatt, a másik csík a virsli felett lesz. Megkenjük a felvert tojással, majd tetszés szerint megszórjuk sajttal. Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. A sütési idő körülbelül 15 perc. A sütő begyújtásával kezdjük, mire bemelegszik kész is a remekmű.
Azzal kezdem, hogy a hagymafejeket nagyon vékonyan felkarikázom, gyűrűire szedem, majd megszórom a liszttel, és nagyon forró, bő olajban kisütöm. Pár perc elteltével, ha már minden...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelvagom a savanyu kaposztat,jol kicsavarom,beleteszem a tepsibe,olajat ontok ra,borssal,kakukkfuvel es par baberlevellel fuszerezem ,raontok egy csesze paradicsomlevet,lefoliazom...
Elkészítési idő: 1 ó Nehézség: KönnyűSpagettit megfőzzük,le öblítjük,csöpögetetjük. Zöldségeket feldaraboljuk (kockázzuk). Kevés forró olajra tesszük a tésztát kisebb adagokban megpiritjuk reszelt gyömbért,szójaszószt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét kiló krumplit héjában, sós vízben puhára, 8 tojást pedig keményre megfőzzük. A krumplit vékonyra szeljük, a tojást tojásszelővel szintén. Egy nagy tűzálló üvegedényt kivajazunk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű