menu

Családireceptkönyv.hu

Rulada aperitiv


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


blatul de rulada:
5 oua
200ml smantana
4 linguri faina
1/2 gogosar rosu
patrunjel verde
sare,
piper,
busuioc
oregano
umplutura:
2 suluri de branza topita
2 fire carnati cabanos
felii se salam uscat crud

Elkészítés:


Intr-un vas bati putin ouale cu telul, adaugati smantana, faina si condimentele. Veti obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.
Turnati compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presarati gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coaceti la 180 grade C timp de 10 minute, este gata foarte repede.
Daca in timpul coacerii se umfla si deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o veti scoate din cuptor.
Rasturnati cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, ungeti rapid cu branza topita, distribuiti salamul si cabanosul, rulati strans cu grija pentru a nu rupe blatul.... eu m-am folosit de tava calda.
Inveliti rulada intr-un prosop curat si dati-o la rece cateva ore.

Rulada aperitiv

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Cukkini szendvicskrém (vagy köret)
Cukkini szendvicskrém (vagy köret)

Egy serpenyőben (én wokban csináltam) vajat olvasztunk fel, rádobjuk a feldarabolt hagymát, majd a fűszereket, a felaprított "zöldet" és pár percig kevergetjük. Aztán rárakjuk...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Narancsos cékla saláta
Narancsos cékla saláta

A céklát nagy lukú reszelőn lereszeljük A narancsot kis kockákra vágjuk A magokat száraz serpenyőben megpirítjuk Citromlé, gyömbér só édesítő keverékét ráöntjük, jól összekeverj...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sváb krumplisaláta
Sváb krumplisaláta

A krumplit héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és karikára vágjuk, egy mélyebb tálba rétegezzük, közé és rá szórjuk az apróra vágott hagymát. Öntsük hozzá a meleg húslét. (Nem kell...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: ani44
Kovászos káposzta
Kovászos káposzta

A vizet felforraltam a sóval és kihűtöttem. A káposztát leszeltem, gyalultam. Egy 5 L-s tisztított, fertőtlenített üvegbe beletettem a káposztát, közé a fűszereket, majd a tetejét...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk