1 szép darab csülök
kevés olaj
bazsalikom, bors, só
a csülköt félig megfőzzük
fel lehet használni a fuszulykalevesben megfőtt csülköt/ egy részét is erre a célra
lefejtjük nagyobb darabokban a csontról
olajban kevés vízzel puhára pároljuk, majd zsírjára sütjük
lerben is lehet sütni
fűszerezzük bazsalikommal és borssal, sóval csak, ha muszáj
krumplisalátával tálaljuk
A darált húst összekeverem a rizzsel, tojással, sóval, borssal, mintha paradicsomos húsgombócot csinálnék. A karalábét meghámozom majd lereszelem vagy feldarabolom. . Gombóco...
Elkészítési idő:A sütőt 180 fokra előmelegítjük. -A tepsit kikenjük a sertészsírral - A sertéshúst 1,5 x 2 cm-es kockákra vágjuk, majd alaposan átmossuk. - A savanyú káposztát alaposan kifa...
Elkészítési idő: 60 percA csülköt jól megmossuk és lekaparjuk. A sót összekeverjük 1-2 evőkanál étolajjal és a borssal, és ezzel a keverékkel jól bedörzsöljük a csülköt minden oldalról. Ezután egy tepsib...
Elkészítési idő: 120 perc