1 csirkemell filé
2 tojás
só
(én egy pici cukrot is tettem bele)
liszt
2 dl víz
1 ek olaj
további fűszerek ízlés szerint
A csirkemell kivételével az összes hozzávalót összekeverjük. A lisztet kisebb adagokban adjuk hozzá és amikor egy közepesen sűrű palacsinta tésztát kapunk, akkor készen is vagyunk vele.
Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, erre öntjük a palacsinta tésztát és beletesszük a csirkemellet.
A tetejére alufóliát teszünk és 180 fokon elkezdjük sütni. Amikor a csirkefiléket látjuk, hogy fehér, akkor levesszük az alufóliát és még addig hagyom sülni, amíg egy kis színt nem kap a tészta.
1. A csirkemellet lebőrözzük, jól kiverjük. 2. Rostjaira merőlegesen bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, és kikent tűzálló tál aljára fektetjük. 3. A maradék margarinon sóval,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTegyük a csirkefelsőcomb - filéket egy serpenyőbe és pároljuk addig, amíg átfehérednek és kiengedik a levüket. Vegyük le a tűzről, kockázzuk fel, adjuk hozzá az apróra vágott hag...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1- Tejfölt, a tojásokat, lisztet, sót, borsot, apróra vágott petrezselymet és a lereszelt sajtot összekeverjük. 2. A csirkemellett felkockázzuk, és a masszába vegyítjük. 3. Formá...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűa megtisztitott csirkecombokról lefejtjük a börét -a darált húst elkészitjük mint a fasirt húst . -füszerezzük -megtöltjük a bört -hústüvel össze fogjuk -tepsibe sorakoztatjuk...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyű