1 csirkemell filé
2 tojás
só
(én egy pici cukrot is tettem bele)
liszt
2 dl víz
1 ek olaj
további fűszerek ízlés szerint
A csirkemell kivételével az összes hozzávalót összekeverjük. A lisztet kisebb adagokban adjuk hozzá és amikor egy közepesen sűrű palacsinta tésztát kapunk, akkor készen is vagyunk vele.
Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, erre öntjük a palacsinta tésztát és beletesszük a csirkemellet.
A tetejére alufóliát teszünk és 180 fokon elkezdjük sütni. Amikor a csirkefiléket látjuk, hogy fehér, akkor levesszük az alufóliát és még addig hagyom sülni, amíg egy kis színt nem kap a tészta.
A csirkemellet fűszerezzük és klopfoljuk Sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgassuk a szeleteket megrakjuk lecsóval,spenóttal Befedjük újabb hússzeletekkel és bakonnal 200 fokos...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjastól félpuhára főzzük, majd kihűtjük, meghámozzuk, durvára reszeljük. 2. A hagymát apróra vágjuk, a sajtot lereszeljük. 3. A burgonyát alaposan összegyúr...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Egy ovális jenai tálban 2 ek olívaolajat teszünk. 2. A csirkemellet szeleteljük, majd fűszerezzük: só, bors egy kevés ételízesítő. 3. A tál aljába beletesszük a sajt fel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst átkenjük sóval és borssal, majd 2 evőkanálnyi mustárral és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük. A vajat felmelegítjük, majd az apróra vágott hagymát és gombát megdinszteljük b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű