60 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
50 dkg csirkemell
3 evőkanál mustár
csipet tárkony
1 evőkanál liszt
1 pohár tejföl
2 dl olaj
apróra vágott petrezselyem
só
bors
A gombát felszeleteljük. Az olaj felén megpirítjuk, először 3-4 percig fedő alatt puhítjuk (időnként megkeverjük), majd a fedőt levéve rendszeres keverés mellett pirosra sütjük és félretesszük.
A vöröshagymát megpucoljuk, apró darabokra vágjuk. Egy másik serpenyőben az olaj másik felén aranybarnára sütjük, és hozzáadjuk a kockára vágott csirkemellet. Gyakori kevergetés mellett fedő alatt megpuhítjuk a húst, hozzákeverjük a mustárt, a tárkonyt, a petrezselymet, a sót, a borsot, a megpirított gombát, és az egészet összefőzzük (ha szükséges, kicsi vizet tehetünk alá). Egy kis edényben a tejfölös-lisztes habarást elkészítjük, és hozzákeverjük, besűrítjük vele az egészet.
A csirkét felszeleteljük és kevés olajon 2-3 percig pirítjuk, majd egy tányérra tesszük. A zúzott fokhagymát megpirítjuk az olajban, hozzáadjuk a lisztet és folyamatosan kevergetjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pulykamellet jól megmossuk, és apró kockára vágjuk. A hagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk. A joghurtot, a tejet, a tésztát és a fokhagymát összekeverjük és a húsra öntj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA felkockázott vöröshagymát kevés olajon üvegesre párolom, majd hozzá adom a felcsíkozott csirkemellet, amit fehéredésig sütök. Ezután hozzá adom a gombát, sózom, borsozom. Együ...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, átmossuk és két folpack között kiklopfoljuk, hogy a hús rostjai fellazuljanak. Esetleg nagyon enyhén a húsokat klopfolás után meg lehet sózni, ha v...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű