100 g teljes kiőrlésű búzaliszt
100 g teljes kiőrlésű tönkölyliszt
60 g vaj
60 g eritrit
1 db tojás
1 teáskanál sütőpor
1 csipet só
A vajat elkeverem az eritrittel, majd hozzáadom a tojást, és ezzel is elegyítem.
A liszteket összekeverem a sóval és a sütőporral, majd ezt is a vajas masszához adom.
Fóliába csomagolom és legalább egy órára, de akár egy éjszakára is hűtőbe teszem.
Pihentetés után előmelegítem a sütőt 180°C-ra.
A tésztát előveszem, kinyújtom körülbelül 2 mm vastagra és formára szaggatom és a darabokat megszurkálom.
1. Összekeverjük a száraz hozzávalókat (cukor, liszt, csoki, szódabikarbóna, fahéj, kakaópor, mazsola) 2. Összekeverjük külön tálba a vajat, tojást és tejet. 3. Összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánok húsát karikáztam, a mangókat meghámozva, a magjáról levágva felkockáztam, majd egy-egy műanyag edényben a fagyasztóba tettem 3-4 órára. Ekkor kivettem, és többször kis ad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához az élesztőt futtassuk fel egy kevés tejjel és cukorral. A többi hozzávalót a tej kivételével tegyük egy tálba. Ha az élesztő felfutott adjuk, a többi hozzávalóhoz. A te...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA karamellöntethez a cukrot karamellizáljuk egy edényben, hozzáöntjük folyamatos keverés mellett a tejszínt, megvárjuk amíg újra felolvad majd félre húzzuk. A brownie alapjához a c...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz