Családireceptkönyv.hu

Csalamádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 kg uborka
2 kg káposzta
1 kg vöröshagyma
1 kg paprika
0,5 kg sárgarépa
7 dkg só
1 kg cukor
3 dl 20% -os ecet
1 kávéskanál nátrium benzoát
1 kávéskanál borkén

Elkészítés:


A felaprított hozzávalókat összekeverjük,rétegezve megszórjuk a fűszerekkel.
24 óra alatt többször átforgatjuk,majd vödörbe töltjük.

Nem romlik meg!

Trükkök, tippek, praktikák:


Víz nem kell hozzá!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Erika
Erős paprika eltevése ,befőzőautómatába
Erős paprika eltevése ,befőzőautómatába

Az üvegek aljára egy ágacska borsikafű és tárkony. Erre a paprika, majd egész bors, mustármag és koriander (saját termésű). A leve hideg, sós, ecetes, édesítős (én xilitet használo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
GÖRÖG SALÁTA UBORKA ÉS PARADICSOM
GÖRÖG SALÁTA UBORKA ÉS PARADICSOM

Egy nagy tálban keverd össze az apróra vágott paradicsomot, a szeletelt uborkát, a lilahagymát és a Kalamata olajbogyót. KÉSZÍTSD EL AZ ÖNTETET: Egy kis tálban keverjük össze az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Pácolt lila hagyma
Pácolt lila hagyma

A hagymaszeleteket tedd bele a befőttes üvegbe. Egy tálban keverd össze a vizet, az ecetet, a cukrot és a sót. Öntsd rá a hagymára, keverd el, hogy átjárja, majd a lezárt üveget...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: domika1
Savanyú lé befözéshez
Savanyú lé befözéshez

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk