Családireceptkönyv.hu

Savanyú káposzta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 kg gyalult káposzta
0,5 kg só (erdélyi) (nem jódozott)
2 g babér
5 g fekete bors
5 g kömény
3-4édes pirospaprika
2 db birs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: RECEPTEK
PARADICSOMLÉ *
PARADICSOMLÉ *

A paradicsomot megmosom. Ha a héját lehúzom, akkor párpercre forró vízbe teszem, utána már könnyen lejön a héja. Ha nem húzom le a héját, akkor feldarabolom. Fazékba teszem, és fel...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Karolin
Fekete-retek saláta
Fekete-retek saláta

A retkeket és az almát hámozás után gyufaszálformára reszelem, a hagymát karikára vágom. Az egészet összekeverem, kicsit megsózom. Az öntethez valókat ráöntöm az egyvelegre, jó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
384. Savanyúság tartósítás /hideg eltevés
384. Savanyúság tartósítás /hideg eltevés

A hozzávalókat elkeverjük,míg a cukor és só felolvad.Utána beletesszük az ecetet /habzik,majd letisztul. Az üvegbe rakunk uborkát,paprikát,hagymát,káposztát stb. Bármit amit sava...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Nyári savanyuság télire – Csalamádé
Nyári savanyuság télire – Csalamádé

Összekeverjük a felaprított hozzávalókat, rétegezve megszórjuk a fűszerekkel. 24 óra alatt többször átforgatjuk, utána vödörbe töltjük! Nem romlik meg akkor sem, ha folyamatosan h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk