menu

Családireceptkönyv.hu

Savanyú káposzta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


20 kg gyalult káposzta
0,5 kg só (erdélyi) (nem jódozott)
2 g babér
5 g fekete bors
5 g kömény
3-4édes pirospaprika
2 db birs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Uborkasaláta télire 2. Boros V
Uborkasaláta télire 2. Boros V

ha reggel csinálom akkor estére enged annyi levet, hogy lehet az üvegekbe rakni... sterilizálom az üvegeket, belerakom az uborkát és felöntöm a lével...pont annyit enged, hogy elo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Kovászos uborka
Kovászos uborka

Uborkát megmossuk, levágjuk a 2 végét, majd hosszában bevágjuk. Belerakjuk az uborkát, és a hagymát az üvegbe. A vizet a sóval felforraljuk,majd hagyjuk kicsit visszahűlni.. Az ub...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bertalan
Svéd uborkasaláta télire
Svéd uborkasaláta télire

Az uborkát meghámozzuk és a vöröshagymával legyaluljuk.Hozzáadjuk az összes többi alkotórészt,alaposan összekeverjük és egy napig állni hagyjuk,közben többször összekeverjük.Egy na...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Detty
Svéd uborkasaláta
Svéd uborkasaláta

1. Az uborkát alaposan megmossuk, a hagymát megtisztítjuk és mindkettőt vékonyra legyaluljuk vagy felszeleteljük, óvatosan összekeverjük. 2. A hozzávalókból felöntőlevet készítün...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk