Családireceptkönyv.hu

TEPSIS CSIRKE BURGONYÁVAL


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-5
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 csirkecomb
70 dkg megtisztítottt burgonya
1 nagy paradicsom
4 gerezd fokhagyma
fél teáskanálnyi curry
0,5 dl szára vörösbor
só, bors
olaj

Elkészítés:


A megtisztított burgonyát felvagdossuk és olajjal kikent tepsibe tesszük. A húsokat átkenjük sóval és borssal, rátesszük a burgonyára. A paradicsomot a fokhagymával együtt összeturmixoljuk és belekeverjük a curryt és a vörösbort is, ráöntjük a húsra. 2-3 evőkanálnyi olajat is eloszlatunk rajta és 40-45 percen át 180 fokos sütőben sütjük. Időközben a húsokat megforgatjuk, hogy minden oldaluk jól megpiruljon.

TEPSIS CSIRKE BURGONYÁVAL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tarjás-sajtos fodros kocka
Tarjás-sajtos fodros kocka

A tésztát bő, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, átöblítjük, és hagyjuk lecsepegni. A tarját egész apró kockára vágjuk. A tömlős sajtot a tojással egy tálban simára keverjük. Hozzáa...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Sajtos-bacönös töltött krumpli
Sajtos-bacönös töltött krumpli

A krumplit megmossuk, alufóliába tekerjük és 200 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A félig átpuhult krumplikat félbevágjuk és kikaparjuk a belsejét. Kevés vajat mikrób...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Brokkolival és sajttal töltött krumpli (Sóbors)
Brokkolival és sajttal töltött krumpli (Sóbors)

Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Béleljünk ki sütőpapírral egy tepsit vagy sütőlapot. A krumplikat mossuk meg, sikáljuk meg, majd töröljük szárazra. Tegyük őket az előkészített t...

Elkészítési idő: 1 óra 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Kolbász, gomba sörrel
Kolbász, gomba sörrel

A kolbászokat megszurkáljuk, egy közepes, tapadásmentes serpenyőbe tesszük az olajjal, és közepes lángon megsütjük. Közben megpucoljuk és felszeleteljük a hagymát és a fokhagymát,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk