6 főtt tojás
fél vöröshagyma
3 evőkanál majonéz
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál édes mustár
őrölt kömény
só, bors
A tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A feldarabolt tojásfehérjét is belekeverjük, az apróra vágott hagymával együtt. Hűtőben pihentessük legalább 2 órán át, hogy összeérjenek az ízek, majd tálalhatjuk is.
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük. Az újhagymát felkarikázzuk, a két paprikát kis kockákra vágjuk, akárcsak a sonkát. A mozzarellát kis darabokra vágjuk. A görög...
Elkészítési idő: 28 perc Nehézség: KönnyűEgy tálra salátát teszünk, majd erre kerülnek a tekercsek. A sajtra hosszában franciasalátát teszünk, majd a két sarkát felhajtjuk és piros arannyal díszítjük. Ha vendég érkezik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fejhúst, a körmöt alaposan megtisztítjuk, és a kuktába rakjuk. Hozzáadunk egy teljes, meghámozott leveszöldséget (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller, karalábé), egy nagyobb, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsünk elő egy méretes, lezárható műanyagtálat. Az ananász, narancs, mandarin, kivi héjrészét távolítsuk el, majd daraboljuk őket közel azonos nagyságúra, s tegyük a...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű