1 db érett avokádó
50 g madársaláta
100 g kis mozzarella golyó
1-2 ek. magkeverék
baconkocka ízlés szerint
bazsalikom (lehetőség szerint friss)
A bacon-t serpenyőben kisütöm.
A madársalátát széttépkedem.
Az avokádót megpucolom és kockákra vágom.
A mozzarellagolyókat négy részre vágom.
A madársalátát, az avokádót, a mozzarellát összekeverem, ráteszem a magkeveréket és megszórom bazsalikommal. A végén teszem rá a kisütött bacont a végén teszem rá, mert mire mindent összekeverek, addigra nagyjából kihűl. A bacon zsírját is ráöntöm (ha sok, akkor csak egy részét).
Egy kis szárított paradicsom még jól jöhet bele. :)
Barna, magos kenyérrel az igazi. :)
Készítsük el a salátát: az uborkát és a paradicsomot mossuk meg, vágjuk kockákra őket. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk hajszálvékony szeletekre. Az olívabogyó maradhat egészben, de...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst és a tojásokat apróra vágjuk. Az újhagymákat ketté, majd vékony szeletekre vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük. A majonézt elkeverjük a joghurttal és a petrezselyemmel....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A zöldségeket a képeken látható módon felaprítom. A hagymát az olajon megpárolom, majd a többi zöldséget hozzáadom, előbb a paprikát, s mikor kicsit összeesik, a paradi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát az olajban megdinsztelem, majd hozzáadom a káposztát és a lereszelt céklát, megfűszerezem, és fedő alatt 25 percig párolom.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű