menu

Családireceptkönyv.hu

Sajt krokett


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


30 dkg reszelt sajt
1 tojás
1 ek kanál liszt

Elkészítés:


A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszelni, hozzá adni a tojást, lisztet, jól össze dolgozni, hosszúkásra forrmázni ( mint a núdlit) és forró olajban rövid idő alatt kisütni ( nem szabad sokáig sütni, mert ha pici hólyagocskák jelennek meg, akkor azok ki durrannak és elkezd folyni a sajt)

Sajt krokett

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Klasszikus köményes káposztasaláta
Klasszikus köményes káposztasaláta

A káposztát és a hagymát legyaluljuk, majd lesózzuk. Ezután az ecetet kikeverjük a cukorral és köménnyel, valamint a vízzel. Ha a káposzta összeesett, kinyomkodjuk, majd ráöntjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Spenót rolád
Spenót rolád

Elkészítése: A spenótot megfőzzük, majd jól lecsepegtetjük ( meg is nyomkodjuk, hogy a vizet eltávolítsuk), amikor kihűlt, apróra feldaraboljuk. Hozzá adjuk az olajat, a reszelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Tünde
Burgonyagratin
Burgonyagratin

A krumplit meghámozzuk és vékony, 1-2 milliméteres szeletekre vágjuk késsel vagy szeletelőgéppel. Kivajazott hőálló edénybe tesszük. Felkarikázzuk a póréhagymát és hozzákeverjük a...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Steak burgonya mustárral
Steak burgonya mustárral

A krumpli kivételével a hozzávalókat összekeverjük. A krumpli meghámozzuk,vastagabb hasábokra vágjuk és beleforgatjuk a mustáros szószba. Tepsibe tesszük és készre sütjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk