Hozzávalók :
1 db sertés csülök
2-3 db sertés köröm
2-3 db sertés farok
1-2 db sertés fül
1 szelet bőrös császár ( kb 30-40 dkg )
1 db sertés comb,vagy lapocka (kb 1 kg )
2-3 kg savanyú káposzta
zsír,só,őrölt bors
A körmöt , a farkot kb egyforma darabokra vágjuk,a többi húst kicsit nagyobb kockára.
Megolvasztjuk a zsírt, beletesszük az összevágott húsokat, megsózzuk,borsozzuk bőven,és fedő alatt,a saját levében puhára pároljuk.
Vizet nem teszünk alá!
Amikor a köröm is megpuhult,hozzá adjuk a jól kinyomkodott káposztát,és most már fedő nélkül pároljuk tovább,míg a káposzta is megdinsztelődik.
( fagyasztható )
A burgonyát megpucoltam, kockákra vágtam, enyhén sós vízben puhára főztem, leszűrtem róla a levét. A meggybefőttet a levével együtt lábasba öntöttem. Beleraktam a cukrot, fahéjat...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA lisztet a sütőporral elvegyítjük, hozzáadjuk a sót, a cukrot, a tejet, a tojást és az olvasztott margarint és csomómentesre keverjük. Sűrű tésztát kapunk. Merőkanál segítségével...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A görög csirkecomb elkészítéséhez a megmosott és szárazra törölt csirkecombokat megsózzuk, megborsozzuk, és olívaolajon néhány perc alatt elősütjük. 2. Egy kiolajozott tepsibe...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézSe porneste cuptorul si se lasa la incalzit pana la 180 grade Celsius. 1. Dupa asta curatam cartofii si le scoatem miezul cu un cutit. 2.Ii punem la fiert intr-o cratita pent...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű