2 bögre felaprított karfiol
2 tojás
1 evőkanál darált mandula, vagy Norbi liszt, paleo liszt
só, bors, bármilyen fűszer ízlés szerint
6 szelet rántani való sajt
Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és tegyél sütőpapírt egy tepsire. Szedj rózsáira egy fél fej karfiolt, mosd meg, és tedd egy késes aprítóba. Addig morzsold, míg rizsszerű állaga nem lesz. Ezután készítsd el a panírodat, mint a karfiollepényt. Arra ügyelj, hogy akkora lepénykéket süss, mint amekkora sajtot majd a ketté közé raksz!Vigyázz, ne legyen túl vékony a lepény, mert különben nem tudod majd megfordítani. Süsd 10 percig, majd óvatosan fordítsd meg és pirítsd még 7 percig a másik oldalát.. Ha elkészült, nincs más dolgod, mint két lepény közé berakni egy vastagabb szelet sajtot, és szendvicssütőben megsütni!
Bagettet szélesebb szeletekre vágjuk, oldalra állítva mélyedést készítünk Edénybe fóliát teszünk, olajozzuk, beleütünk egy tojást, összecsavarjuk. Annyi csomagocskát készítünk, ahá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a paprikát megtiszítjuk és felaprítjuk. A paradicsomot felkockázzuk, a kolbászt felkarikázzuk. Egy kevés olajon megsütjük a kolbászkarikákat, majd kiszedjük, és félre...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát vékony szeletekre vágjuk, kakastaréjszerűen bevagdaljuk, és kisütjük. A főtt tojásokat megpucoljuk, és felszeleteljük. A burgonyát héjastól megfőzzük, megpucoljuk, és...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA babot 1 éjszakán át hideg vízben áztatjuk. A nyers kolbászt 10-15 cm-es darabokra vágjuk, a füstölt kolbászt felkarikázzuk. A megtisztított zellert és sárgarépát felkockázzuk. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes