Családireceptkönyv.hu

Rán­tott sajt


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 bögre felaprított karfiol
2 tojás
1 evőkanál darált mandula, vagy Norbi liszt, paleo liszt
só, bors, bármilyen fűszer ízlés szerint
6 szelet rántani való sajt

Elkészítés:


Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és tegyél sütőpapírt egy tepsire. Szedj rózsáira egy fél fej karfiolt, mosd meg, és tedd egy késes aprítóba. Addig morzsold, míg rizsszerű állaga nem lesz. Ezután készítsd el a panírodat, mint a karfiollepényt. Arra ügyelj, hogy akkora lepénykéket süss, mint amekkora sajtot majd a ketté közé raksz!Vigyázz, ne legyen túl vékony a lepény, mert különben nem tudod majd megfordítani. Süsd 10 percig, majd óvatosan fordítsd meg és pirítsd még 7 percig a másik oldalát.. Ha elkészült, nincs más dolgod, mint két lepény közé berakni egy vastagabb szelet sajtot, és szendvicssütőben megsütni!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Monamari
Burgonyás csoda
Burgonyás csoda

A burgonyát megtisztítjuk, felszeleteljük, és sós vízben megfőzzük. A bacont egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor a burgonya megfőtt egy kiolajozott hőálló edénybe tesszük és hozz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtgolyók
Sajtgolyók

n annyit változtattam rajta, hogy pici szezámmagot szórtam a panírba.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajtos zabpelyes "fasírt"
Sajtos zabpelyes "fasírt"

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk