210 gr Il Pane di Anna glutén-és tejmentes süteményliszt
- 63 gr porcukor
- 63 gr vaj (én Ligát használtam)
- 1 egész tojás
- fél csomag vaníliás cukor
- fél citrom reszelt héja
Mivel ez a liszt alapból tartalmaz térfogatnövelőt, ezért én nem tettem a tésztába sütőport. Csak simán, gyors mozdulatokkal összegyúrtam és egy órára hűtőbe tettem. Megjegyzés! Nagyon-nagyon könnyű a tésztával dolgozni! Pillanatok alatt összeállt és tehettem be a hűtőbe.
180 fokos sütőben 10 perc alatt megsütöttem. Annyira szépen megnőttek, pedig egy csipet sütőpor sincs a tésztában...
Nagyon megkívántam az édességet valamelyik nap és kigondoltam egy receptet, majd 10 perc alatt összedobtam. 1 tojásból és egy adag csokis fehérjeporból masszát csináltam. Adtam...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA vizet a vajjal, sóval felforraljuk, beleszórjuk a lisztet, és addig keverjük, amíg el nem válik az edény falától. Egyesével beledolgozzuk a tojásokat, és géppel jól kikeverjük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a két fajta pudingot külön-külön. A tejszín ízűt a 8 kanál cukorral és egy liter tejjel. A vaníliást 4 kanál cukorral és fél liter tejjel. Egy tortaforma alját /az enyém...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánokat meghámozzuk, majd felnegyedeljük. Serpenyőben az olajat a mézzel felforrósítjuk és belecsepegtetünk néhány csepp citromlevet. Beletesszük a banánokat és megsütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű