210 gr Il Pane di Anna glutén-és tejmentes süteményliszt
- 63 gr porcukor
- 63 gr vaj (én Ligát használtam)
- 1 egész tojás
- fél csomag vaníliás cukor
- fél citrom reszelt héja
Mivel ez a liszt alapból tartalmaz térfogatnövelőt, ezért én nem tettem a tésztába sütőport. Csak simán, gyors mozdulatokkal összegyúrtam és egy órára hűtőbe tettem. Megjegyzés! Nagyon-nagyon könnyű a tésztával dolgozni! Pillanatok alatt összeállt és tehettem be a hűtőbe.
180 fokos sütőben 10 perc alatt megsütöttem. Annyira szépen megnőttek, pedig egy csipet sütőpor sincs a tésztában...
A piskótához a tojásokat válasszuk ketté, a 2 kanál cukrot keverjük habosra a tojások sárgájával. Majd adjuk hozzá a kakaóval elkevert lisztet. A tojások fehérjéből verjünk kemény...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sütőport és a cukrot összekeverjük. Fél csomag vajjal kikenünk egy közepes tepsit, beleszórjuk a cukros lisztnek a felét. A túrót, a cukorral és a vaníliás cukorral e...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sűrített tejet dobozostól forrásban lévő vízbe rakjuk 1 órára, hogy sűrűsödjön. A tésztához való mézet és vajat felolvasztjuk, mjd a tészta többi alapanyagáho adva összegyúrju...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA túrót a cukorral villa segítségével összetörjük. Hozzáütjük a 2 tojást, beleszórjuk a pudingport, és alaposan elkeverjük. Mehet bele a nagy lyukú reszelőn lereszelt alma, ezt is...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű