1 tojás
1 bögre cukor
1 bögre liszt
1 bögre tej
1 bögre durvára darált dió
1 cs. sütőpor
1 citrom reszelt héja
A tojást a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a diót, a tejet, a citromhéjat és a sütőporral elkevert lisztet. Kisebb - vajazott lisztezett - tepsibe öntjük a masszát és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük (tűpróbáig).
Először a pudingot készítettem el: a pudingporokat egy nagy lábasban elkevertem a cukorral és kevés tejjel, amikor szép csomómentes lett, hozzáadtam a többi tejet, és kis lángon, g...
Elkészítési idő:A hozzávalókat összegyúrjuk, majd 3 lapot sütünk. A töltelékhez a tejbe beleöntjük a rumot, ebbe a keverékbe beletördeljük az egyik tésztalapot, majd hozzáadjuk a baracklekvárt,...
Elkészítési idő: