50 dkg sonka
25 dkg szalonna
70 dkg bab
3 fej hagyma
3 evőkanál cukor
2 szál bazsalikom
só
bors
pirospaprika
A babot főzés előtt az előző este beáztatjuk. Főzés elején belerakjuk a bazsalikomot, és félig főzzük meg. Kockára vágjuk a szalonnát és a sonkát. Egy serpenyőben kiolvasztjuk a zsírját. ebbe a zsírba rakunk cukrot, a felkarikázott hagymát. Üvegesre pirítunk. Így hagyjuk hozzá a már előzőleg leszűrt babot. Annyi levet öntünk hozzá ami ellepi. Készre főzzük:)
A leveleket kicsit előpároljuk, majd a fűszerekkel, karfiolrizzsel, 1 tojàssal cassavával összeèrlelt húst betekerjük. A tetejère egy kis gezemice kerül: 2 tojás, krèmes mandulatej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket felaprítjuk, a húsokat előkészítjük. (A tengeri mixet olvasszuk ki, ha fagyasztott, és jól csepegtessük le.) Elkészítjük a sofrito-t (alaplevet). Ehhez egy nagy lapo...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA marhahúsból és hagymából pörkölt alapot csinálunk, ízesítjük ízlés szerint. Miután elkészült, hagyjuk kihűlni, és ledaráljuk. Eközben elkészítjük a híg palacsintát. Kb. 10-11 pal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű