fél kg túró
fél liter tej
fél kg liszt
10 evőkanál porcukor
4 egész tojás
3 csomag vaníliás cukor
1 pohár tejföl
fél csomag sütőpor
vaj a tepsi kikenéséhez
A lisztet, a porcukrot és a sütőport keverd össze, a felét öntsd a kivajazott tepsibe, majd morzsold rá a túrót. A tejfölt keverd el a vaníliás cukorral, és öntsd a túróra, majd takard be a maradék lisztes keverékkel.
Végül a tojást keverd el a tejjel, és öntsd az egészet a sütemény tetejére. Előmelegített sütőben - közepes lángon - süsd tűpróbáig.
A hozzávalók a sütőben összefolynak, és finom tésztát kapsz majd, amit kevergetned sem kell.
Elkészítés: A banánt és kivit megpucoltam, felkarikáztam, majd 4-5 órára a fagyasztóba tettem őket.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként az almás réteget készítjük el. Ha nagyon sok levet eresztene, akkor érdemes kinyomkodni, vagy megszórni egy kis útifű maghéjjal vagy más nedvszívó rostanyaggal. Közben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű180 fokra melegítsd elő a sütőt. A tojásokat verd fel a barna cukorral. Keverd hozzá az olvasztott vajat és csokit, valamint a vaníliát. Forgasd hozzá a lisztet, a sütőport és a só...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű