1 db kisebb karfiol
kevés zsiradék (olaj, zsír vagy kókuszolaj)
A karfiolt megtisztítjuk és nyersen ledaráljuk, majd a zsiradékon megpirítjuk. Kiváló, egészséges és nagyon egyszerű köret.
Nincs karfiolíze, ezért akár pörkölt mellé vagy más húsétel mellé is nagyszerű. De akár salátába is tehető.
A karfiolrózsákat megmossuk, majd vagy lereszeljük, vagy rózsáira szedjük, és aprítógépben rizs állagúra daráljuk. Egy nagy és magas falú serpenyőben felhevítjük az olajat, majd r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűsmile hangulatjel A burgonyát héjában 3/4-re megfőzzük majd hosszában félbe vágjuk és karalábévájóval vagy kanál segítségével kívájjuk a közepét!Ezt se dobjuk ki mert a töltött kru...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk, összetörjük. 2. Hozzáadjuk a vajat, sajtot, a sót és a szerecsendiót. 3. Beledolgozzuk a tojásokat. A krumplipürét tepsibe te...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert megtisztítjuk, majd akkora darabokra vágjuk amekkorában a sült krumplit szeretjük. Egy jól zárható zacskóba tesszük, meglocsoljuk az olajjal, összerázzuk. Megszórjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz