4 db csirkecomb
1 ek szárnyas fűszerkeverék
3 ek napraforgó olaj
30 dkg gomba
1 fej hagyma
só, bors, majoránna
10 dkg reszelt sajt
8 db sós palacsinta
A csirkecombokat vékonyan (kb. 1 ek) megkenem olajjal, majd megszórom a szárnyas fűszerkeverékkel. Sütőzacskóba teszem és 1 óra alatt 180 fokon készre sütöm.
Közben a maradék olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd a gombát, sózom, borsozom, majoránnát teszek rá. Kb. 15 perc alatt készre párolom.
Míg a csirkecomb a sütőben sül, elkészítek 8 db palacsintát.
Tálalásnál a tányér közepére helyezem a combot, a tetejére rakom a párolt gombát, majd megszórom reszelt sajttal. A palacsintákat feltekerem és mindegyiket felezve köretként tálalom. Friss idényzöldséggel díszítem.
A húsokat sózzuk és borsozzuk, majd átkenjük olívaolajjal és beleforgatjuk a parmezánba. Ezt követően minden húst betekerünk 1-2 szelet baconbe. Ha a bacon szeletek kicsik, akkor t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelcsíkozzuk a csirkemellet, nagyobb szeletekre vágjuk a hagymát, majd az utóbbit megpirítjuk olajon. Hozzáadjuk a csirkemellet, amelyet fehéredésig sütünk. Amikor átsült, felöntj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, apró kockákra vágjuk és befűszerezzük. Közben a brokkolit forrásban lévő vízbe helyezzük és (nem full puhára!!!) roppanásig főzzük. A hagymát szintén feld...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű