100 gramm mozzarella
1/2 brokkoli rózsáira szedve
10 db tojás
só és bors ízlés szerint
1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra.
2. A rózsáira szedett brokkolit egy percre dobd lobogó forró vízbe, majd szűrd le és hűtsd vissza.
4. A brokkolit terítsd szét egy kisebb tepsin vagy hőálló tálon, szórd rá a reszelt sajt 2/3 részét, öntsd rá a felvert tojást, majd a maradék sajtot szórd a tetejére. Ezután tedd a sütőbe, és süsd addig, amíg a teteje már szép aranybarna lesz, állaga pedig kellőképpen szilárd.
Az az igazi, ha a szegyből és a csontokból készítjük el az alaplevet sok óra főzéssel, de idő és kedv hiányában dolgozhatunk alaplével is, de akkor abból csakis valódit használjunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit nyersen lereszelem, gyorsan hozzáadom a többi alapanyagot, elkeverem és teflon serpenyőben egy pici olajon megsütöm mindkét oldalát. a serpenyőbe kb fél merőkanálnyi ada...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krumplit a lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, majd egy tálban elkeverjük a krumplit a tojásokkal, liszttel, kukoricával, tejjel és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízlés szerin...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes