6 tojásfehérje, 20 dkg cukor, fél sütőpor, 15 dkg darált dió, 2 dkg zsemlemorzsa, 3 dkg liszt
krém: 6 tojássárgája, 20 dkg cukor, 2 csomag vaníliás pudingpor, 6 dl tej
1. Ezekből krémet főzünk.
2. Ha kihűlt 25 dkg margarint keverünk bele.
3. Kétfelé vesszük, felébe kakaót keverünk.
4. A diós lapra kenjük a sárga krémet, erre (2x200 gr) vaníliás és egy kis rumaromás tejbe áztatott kekszet, arra a kakaós krémet, majd újból kekszet.
5. A tetejét csoki mázzal vonjuk be.
a lisztet átszitáljuk --az élesztőt felfuttatjuk langyos tejben majd -a többi hozzávalóval eggyütt lágy tésztát dagasztunk ( ne legyen ragacsos ...ha szükséges még adunk hozzá eg...
Elkészítési idő:Az édesburgonyát hámozd meg, vádg kockára és főzd puhára, majd szűrd le és még forrón törd át krumlinyomóval. A csokit és a kókuszolajat olvaszd össze, keverd az édesburgonyapüréh...
Elkészítési idő:Melegített edényben felolvasztjuk a vajat és a mézet. Hozzákeverjük a porcukrot, majd felverünk két tojást és azt is hozzáadjuk a mézhez. Amikor csomómentes és folyós állagú, leve...
Elkészítési idő: