Hozzávalók (kb. 15 db kekszhez):
-150 g csicseriborsó liszt
-100 g eritrit
-1 kiskanál sütőpor
-1 evőkanál vanília aroma
-3 evőkanál kókuszolaj
-ízlés szerint étcsokoládé
-2-3 evőkanál víz
Elkészítés:
Melegítsd elő a sütőt légkeveréssel 175 °C-ra.
Keverd össze alaposan a száraz hozzávalókat, a lisztet, a sütőport, az erititet.
A keverékhez add hozzá a kókuszolajt, a vaníliaaromát és a az apróra vágott csokoládék, de akár valamilyen olajos magvat, pl. mandulát vagy diót és apríthatsz bele.
Néhány evőkanál víz segítségével jól gyúrható masszát kapsz belőle.
Formázz kis golyókat, majd helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe.
Az ujjaid vagy egy villa segítségével lapítsd a golyókat keksz formájúra.
Tedd sütőbe 12 percre.
Várj néhány percet, amíg kihűl, majd fogyaszd egy pohár tej vagy kávé mellé.
Egészségedre! :)
A vajat a cukorral kikavarjuk, majd a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A lisztet és a sütőport hozzáadjuk, a narancshéjjal ízesítjük és meggyúrjuk a tésztát. Vanília, vagy naranc...
Elkészítési idő:Egy nagyobb tálat előkészítünk, és háztartási fóliával kibéleljük. Egy másik tálban a hozzávalókat elkeverjük: a zselatint a csomagoláson szereplő útmutató szerint elkészítjük, a...
Elkészítési idő: fél óraA tejben megfőzzük a pudingokat a cukrokkal. Ha kihűlt, keverjük bele a tejfölt, 1 ek. kivételével. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kétfelé osztjuk. Az egyik tésztát kinyújtjuk...
Elkészítési idő: