40 dkg kelkáposzta, 20 dkg baromfivirsli, 3 ek olaj, 2 ek liszt, 2 dl tejföl, 1 közepes vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, majoranna, őrölt kömény, őrölt bors, fűszerpaprika, só
1. A virslit szeleteld fel vékonyan.
2. A megtisztított, megmosott kelkáposztát vágd csíkokra és az egészben hagyott vöröshagymával, fokhagymával tedd fel főni 1-1,5 liter hideg sós vízben.
3. Adj hozzá majoránnát, köményt, őrölt borsot.
4. Amikor a káposzta majdnem puha, tedd bele a virslit is.
5. A lisztből és a tejfölből pirospaprikával készíts habarást, és ezzel sűrítsd be a levest.
A vöröshagymát, a tv paprikát és a szalonnát apró darabokra vágjuk, üvegesre pirítjuk az olívaolajon. A répákat, a póréhagymát karikákra, a karalábét, zellergumót, padlizsánt kis...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, a répát, zöldséget megpucoljuk, felkarikázzuk, megmossuk. A hagymát kevés olajon megdinszteljük, a fűszerekkel ízesítjük, a zöldségeket rádobjuk, átfor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott leveszöldséget és a gombát, majd megpirítjuk őket. Beletesszük a kockákra vágott csirkemellet és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPaleo májgombóc recept: 170 g pulykamáj 1 kisebb fej hagyma 1/2 kk. bors 1/2 kk. majoranna 2 gerezd fokhagyma só (ízlés szerint) 80 g Casava dara (Cassava dara ITT!) A dara...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes