- 20 dkg zöldbab
- 3 db sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 2 db krumpli
- só
- pirospaprika
- liszt
- tejföl
- tészta
A zöldbabot felteszem sós vízbe főni, hozzáadom a többi zöldséget. Amikor megpuhultak a zöldségek, készítek egy rántást. Hozzáadom a leveshez. Teszek bele tésztát és puhára főzöm. Tejföllel tálalom.
Jó étvágyat!
Lehet bele tarhonyát, csipetkét vagy a mama rombusz tésztáját főzni.
Pucold meg a vöröshagymát, és vágd fel apróra. Forrósítsd fel az olajat egy fazékban, dinszteld meg rajta a vöröshagymát, majd dobd rá az összezúzott fokhagymát, és süsd addig, amí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, A hagymát, megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A paprikát megmossuk, és apró kockára vágjuk. A kolbász héját lehúzzuk, és vékony k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát kb. 1 cm-es kockákra vágva a zsíron megfonnyasztjuk, majd rátesszük a kb. 2 cm-es kockára vágott húst. Folyamatos kevergetés mellett addig pörköljük a húst, amíg levet ne...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű