50 dkg csirkemáj (szív nélkül)
3-6 evőkanál mustár (ízlés szerint)
6 evőkanál olíva vagy napraforgó olaj
Fűszerek:
1 teáskanál bazsalikom
1 teáskanál majoranna
bors
TILOS sózni! Csak amikor már elkészült, akkor lehet!
1. Összekeverem a májat a fűszerekkel.
2. Majd a mustárt az olajjal összekeverve is hozzáteszem.
3. Teflon tepsiben alufóliával letakarva közepes lángon sütjük (150 fok).
4. 30 perc után megkeverjük .és még pár percig sütjük fólia nélkül.
Sózni csak akkor lehet, amikor már elkészült, mert különben megkeményedik a máj.
Bármilyen körettel, salátával könnyű, gyors étel.
A muffin formát béleljük ki körkörösen egy bacon-nel. Egy másik bacon szalonnát vágjunk ketté, egyiket igazítsuk bele a muffin formába, majd a másikat is keresztbe – a bacon-ök kép...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA csirkemellet vágd nagyon vékony szeletekre, majd sózd be őket. A lisztet, két kiskanál zsályát és egy kis rozmaringot dolgozz össze, majd ebben forgasd meg a csirkemelleket. Egy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem. A csirkemellet apró kockára vágom, majd a késsel tovább aprítom, mintha petrezselyemzöldet vágnék. – használhattok konyh...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű1. Tepsibe helyezzük a combokat és enyhén megsózzuk. 2. A gombát megmossuk és felszeleteljük, majd a combokra szórjuk. 3. Elkeverjük a vízzel a krémlevest,hozzáadjuk a tejf...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz