1 fej római (kötöző-) saláta
2 bögre crouton / pirított kenyérkocka
reszelt parmezán
Az öntethez:
50 ml olaj
reszelt parmezán
15 ml fehérborecet
10 ml Dijoni mustár
2 fej zúzott fokhagyma
Egy-egy csipet só és bors
50 ml majonéz
Ízlés szerint pár csepp Worcestershire-szósz
A salátaleveleket mosd meg és szeleteld fel, csöpögtesd le. Ezután keverd össze a pirított kenyérkockával és a sajttal. Az öntet hozzávalóit egy tálban keverd össze, majd öntsd nyakon a salátát. Ízlés szerint grillezett csirkemellcsíkokkal is tálalhatod.
A zöldségeket megtisztítjuk és egy edénybe tesszük, a hússal együtt. Fűszerezzük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi és fedő alatt puhára főzzük. Amikor elkészült leszűrjük és kiseb...
Elkészítési idő:A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. Közben a hagymát is megtisztítjuk, felszeleteljük és az apróra vagdosott füstölt...
Elkészítési idő:Forrald fel a vizet, főzd meg a tésztát. Amíg ez elkészül a ricottát,a fokhagymát, a frissen őrölt borsot és a sót keverd össze egy kis edénykében. Ez lesz a mártásod a salátára, h...
Elkészítési idő: