4 cukkini - negyedekre vágva hosszában
- 1/2 csésze reszelt parmezán
- 1/2 teáskanál szárított kakukkfű
- 1/2 teáskanál szárított oregánó
- 1/2 teáskanál szárított bazsalikom
- 1/4 teáskanál fokhagyma por
- 2-3 csipet só és bors
- 2 evőkanál olivaolaj
- 2 evőkanál petrezselyem
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, egy tepsit pedig béleljünk ki szilikonos sütőpapírral.
Egy kis tálban keverjük össze a parmezánt, kakukkfüvet, oregánót, bazsalikomot, fokhagyma port, sót és borsot. Helyezzük el a cukkiniket a tepsiben, locsoljuk meg az olivaolajjal és szórjuk meg a parmezános keverékkel. Helyezzük a sütőbe, és süssük puhára, kb 15 perc alstt. Aztán csavarjuk 220 fokra a sütőt és süssük még 5-6 percig, vagy amíg ropogós és aranybarna nem lesz a teteje.
Azonnal tálaljuk.
Csirkemellet pirítottam,rádobtam a zöldségeket amik voltak itthon. Került bele kaliforniai paprika, jégcsapretek, gyöngyhagyma, uborka, paradicsom. Összeforgattam, ráhalmoztam a...
Elkészítési idő: 1,5 óraA babot előző este beáztatjuk. Másnap egy nagyobb edénybe átrakjuk, és bőségesen felöntjük vízzel. Fűszerezzük sóval, dobunk bele néhány babérlevelet, és egy csípős paprikát. Fedőt...
Elkészítési idő: