7 kg disznóhús
- 3 kg borjú hús
- 2 kg nyers szalonna
- 4 dkg őrölt bors
- 30 dkg jód mentes és kálium klorid mentes só
- 25 cikk fokhagyma
- 15 dkg édesnemes pirospaprika
- 3 dkg őrölt szegfűbors
- fél marék csombor ( borsikafű
- 3 deci házi bor
A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...
Elkészítési idő:Sertéscombot (1 kg) használtam, amit kétszer ledaráltam, egy fej vöröshagymával és 4 cikk fokhagymával együtt. A húst fűszereztem sóval, borssal, fűszerpaprikával, őrölt köménnyel...
Elkészítési idő:A hagymákat megtisztítottam, pucoltam. A vöröshagymát nagyon finomra vágtam és a zsíron aranysárgára pirítottam. Hozzátettem a velőt, sóztam, borsoztam, köménnyel, piros paprikával...
Elkészítési idő: 1 ora