2 nagy burgonya
1 cukkini
40 dkg darált sertéshús
1 tojás
3 evőkanál zsemlemorzsa
friss zöldpetrezselyem
3 gerezd fokhagyma
só, bors
olaj
A burgonyát és a cukkinit megtisztítjuk, majd lereszeljük és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a húst, a tojást és a zsemlemorzsát, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát és az apróra vágott petrezselymet is belekeverjük, majd jól összegyúrjuk. Mikor összeállt, fasírtokat formálunk belőle és kiolajozott tepsibe tesszük, a tetejét is átkenjük olajjal és 30 percen át sütjük 180 fokon. Időnként megforgatjuk, hogy átsüljenek.
én kb 45 percig sütöttem, hogy még ropogósabb legyen kívül
A fejeskáposzta hibás leveleit leszedjük, a torzsáját jó mélyen kivágjuk, és a káposztát enyhén ecetes, sós forró vízben 1-2 percig főzzük. A vízből kivéve lehűtjük. Az így leforr...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA sertés az alap Ha kolbász, akkor alapból mindenki sertésben gondolkozik itthon (és paprikás megoldásban). A sertés majdnem mindegyik része használható kolbászba - amit nem saj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Sertéskarajból nyitott szeleteléssel szelünk ( tehát így dupla szelet lesz egyben ), ezt jól kiklopfoljuk és töltjük a húst baconszalonnával, lila hagymával és füstölt sajttal,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkini felét, a gombát, a hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, összedaraboljuk, és egy késes robotgépben finomra aprítjuk. Tálba tesszük a darált hússal, hozzáütjük a tojásoka...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű