• 6 szelet karaj
• 30 dkg laskagomba
• 10 dkg vargánya
• 2 dl olaszrizling
• csipet frissen őrölt bors
• 3 gerezd fokhagyma
• só
• olívaolaj
Egy kevés olívaolajat felforrósítok egy serpenyőben, a karajszeletek szélét beirdalom, majd egy-egy felüket 3-3 percig sütöm. Utána takarékra veszem alattuk a lángot, és hagyom tovább sercegni a húsokat. A gombákat picit összevágom, majd egy másik serpenyőben kis olíván alaposan lepirítom. Végezetül az összes gombát a szaftjával együtt a húshoz adom. Az egészet felöntöm a borral, zúzott fokhagymát, borsot, sót adok hozzá, és takarékon hagyom, hogy még 10 percig érjenek az ízek. Pennével tálalom.
Apróra felvágjuk a hagymát és zsiradékon megpároljuk.Belekeverjük a csapott ek.piros paprikát és azonnal felöntjük egy pohár vizzel.Elpárologtatjuk a vizet és beletesszük a kockákr...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA húst szeletekben kiklopfoljuk és besózzuk. A fenti hozzávalókat összekeverjük, nyugodtan lehet kóstolgatni és változtatni az arányokon. A hús szeleteket belemártjuk a masszában,...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA húst egészben lemosom, és húsvágó deszkán apróra összevágom, a szalonnát apróra felkockázom, a hagymát is jó apró kockára, és hozzá adom a fűszerekkel együtt, rizsát megmosom, ho...
Elkészítési idő: 50-perc Nehézség: KözepesA hagymát felkarikázzuk. Elővesszük kedvenc tepsinket, kiolajozzuk, majd beletesszük a hagymakarikákat. A tarjaszeleteket kiveregetjük, sózzuk, meghintjük köménymaggal, pirospa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű